Huisstijl

Share on print
Share on email
Share on facebook

Het Kempen~Broek kenmerkt zich door een huisstijl die heel herkenbaar is. De bakens, wegwijzers en infoborden maken de mensen duidelijk dat ze in het GrensPark zijn. De toegangspoort en onthaalpunten werden ingericht met typische foto’s en vertrouwde elementen. Je kan er meer informatie vinden over  het GrensPark,  je kan er kaarten kopen en je tocht in detail plannen. Vaak starten de wandelroutes vlakbij hun deur! De wandelkaarten en folders vormen ook een mooi geheel dankzij het logo met de libel en de typische blauwe kleur. Samenwerken aan één samenhangend gebied in één herkenbare stijl is hier de boodschap!

Contact

RLKM_2018-def-wit_RGB

Winterslagstraat 87
B – 3600 Genk
T +32 89 65 56 65
F + 32 89 65 56 78

Onze partners

In Kempen~Broek werken vele partners uit verschillende sectoren samen. Ze werken samen aan één GrensPark met een herkenbaar gezicht. 

RLKM VZW © 2019      –

in opdracht en met de steun van