Educatie en beleving

Share on print
Share on email
Share on facebook

In het Kempen~Broek kan je urenlang wandelen en fietsen. Maar je kan er ook heel wat bijleren over het landschap en de natuur! Als je op pad gaat met een gids of Verkenner, steek je heel wat op over het gebied. Ontdek de stilte, word een echte spoorzoeker, proef de wildernis, leer wat meer bij over de wolf of kom op adem in de uitgestrekte natuur… Je kan wel 7 verschillende soorten activiteiten boeken. Er is ook een activiteit enkel voor scholen (de veldlessen).

Je kan voor een groep op een moment naar keuze een Verkenner boeken op de website www.kempenbroek.eu. Bovendien kan je iedere maand mee met een groep op een vast tijdstip. Bekijk de kalender voor de details!

Contact

RLKM_2018-def-wit_RGB

Winterslagstraat 87
B – 3600 Genk
T +32 89 65 56 65
F + 32 89 65 56 78

Onze partners

In Kempen~Broek werken vele partners uit verschillende sectoren samen. Ze werken samen aan één GrensPark met een herkenbaar gezicht. 

RLKM VZW © 2019      –

in opdracht en met de steun van