Streekproducten

Share on print
Share on email
Share on facebook

Door samen te werken rond landschap, toerisme en streekidentiteit, ontstaat er verbondenheid tussen de mensen in de streek met hun streek. Een hele mooie manier om dit te bereiken is het bedenken en vermarkten van streekproducten.  Streekproducten maken immers deel uit van het Limburgse erfgoed en zeker ook het erfgoed in het Kempen~broek. Of het nu gaat om bakkemoezenvlaai, lekkere asperges, Luysenbrood of bier van de streek, het authentieke karakter van de streek zit er altijd in vervat! De vele lokale specialiteiten vormen het bewijs van de rijke culinaire traditie in een oorspronkelijk arme streek. 

Contact

RLKM_2018-def-wit_RGB

Winterslagstraat 87
B – 3600 Genk
T +32 89 65 56 65
F + 32 89 65 56 78

Onze partners

In Kempen~Broek werken vele partners uit verschillende sectoren samen. Ze werken samen aan één GrensPark met een herkenbaar gezicht. 

RLKM VZW © 2019      –

in opdracht en met de steun van